Pirin Spa

ЗА НАС

Pirin

Нашата референтна листа опфаќа преку 750 изведби како на професионални и комерцијални спа центри, така и спа центри и опрема за приватни лица, што всушност претставува своевидна гаранција за врвниот квалитет и услуга. Магацинот и складиштата на компанијата се лоцирани во сопствен објект, во индустриската зона Визбегово, додека изложбениот салон и канцеларијата се наоѓаат на ул.”Багдадска бр.15″/локал 4, кај млечниот ресторан, во Карпош, Скопје.

Ве очекуваме!

Пирин експорт е пионер а воедно и лидер во проектирање и изведба на сауни и спа во Македонија и Косово.

Нашата компанија опфаќа широк спектар на висококвалитетни производи од реномирани светски производители (Harvia, Astra Pool, Life Fitness) и тоа:

Базени (отворени и затворени), Тангенторни кади – Џакузи

Парни и турски бањи

Сауни и саунска опрема (Фински, инфраред и комбинирани)

Топли лежалки и масажни лежалки

Контрасни тушеви

Фитнес опрема

и сето тоа надополнето со најпрофесионална спа услуга од нашиот искусен тим!

Spa
НЕ ПРОПУШТАЈТЕ

БИДЕТЕ РЕДОВНО ИНФОРМИРАНИ ЗА НАШИТЕ НАЈНОВИ ПРОЕКТИ!